1. ელექტროღუმელი არ შთანთქავს ნუტრიტებს
ნუტრიტები პროდუქტის ის ელემენტებია, რომლებიც მას ადამიანებისთვის სასარგებლოს ხდის. ყველა სახის ზემოქმედება გამოცხობა/შეწვა/ მოხარშვა ნუტრიტების გარკვეულ ნაწილს აზიანებს, თუმცა ელექტროღუმელი საკვებს ,,ღირსებებს" მაქსიმალურად უნარჩუნებს.
2. მიკროღუმელი გამოსცემს ჯანმრთელობისთვის საშიშ რადიაციას
გამოსხივებას კიბოს გაჩენა შეუძლია. ელექტროღუმელის რადიაცია იზომება სპექტრებით. თქვენ შეგიძლიათ, რადიაციის დაბალანსება. მიკროღუმელს რადიაცია მუშაობაში ეხმარება. მის
3. მიკროღუმელში მომზადებული კერძი არ არის მომწამვლელი
ნებისმიერი სახის ზემოქმედებამ: შეწვამ, შებოლვამ, გახურებამ - შეიძლება, საკვები დააზიანოს და ორგანიზმისთვის ცოტათი მავნე გახადოს. მიკროღუმელი ყველაზე ნაკლებად წამლავს თქვენს კერძს.
4. ყურადღებით აარჩიეთ კონტეინერები, რომელსაც ელექტროღუმელში დებთ
აუცილებლად შეიძინეთ მინის კონტეინერი. არავითარ შემთხვევაში არ მოამზადოთ საკვები პლასტმასის ან მუყაოს კონტეინერებში. ისინი შეიძლება დადნეს და საკვებში უცხო ელემენტები შეიჭრას.
რადა მახარაძე