21 ივლისი, 2015
მოამზადეთ უგემრიელესი ნაყინი რამდენიმე წუთში
1. ნებისმიერი, თქვენი საყვარელი ხილი დაჭერით და ჩაყარეთ ბლენდერში, დაუმატეთ კენკრა, ქოქოსის რძე და აქციეთ ერთგვაროვან მასად.

ინგრედიენტების განსაზღვრა თქვენივე გემოვნებით შეგიძლიათ.

2. მასა მოათავსეთ შესაფერის ფორმებში და გაყინეთ.

მომზადებისას შეგიძლიათ დაუმატოთ ნებისმიერი რამ - ვანილი, დარიჩინი, კენკრა, ჩირი, ყავა, მზესუმზირა და ა.შ.

არ დაგავიწყდეთ! ყურადღება მიაქციეთ ლამაზად გაფორმებასა და შეფუთვას.

ხოლო რაც შეეხება ჯანმრთელობას, ძალიან ცივი ნაყინი არ არის სასარგებლო. სჯობს ნუ შეჭამთ ჭამის შემდეგ, რადგან ეს ხელს შეუშლის საჭმლის მონელებას.
უმჯობესია მიირთვათ ჭამამდე.

ანა ვერძაძე

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS