1. ის ხელს უწყობს ყავის სწრაფად დალექვას;
2. საბოლოო ჯამში ვიღებთ სუფთა და სასიამოვნო, რბილ გემოს.
რეცეპტი საკმაოდ უცნაურად მოგეჩვენებათ, თუმცა მცდელობას ნამდვილად
არ ინანებთ. მაშ ასე! ყავა ყველასთვის!
ინგრედიენტები:
1. 1 კვერცხი
2. 3 ჩ.კ ყავა (სასურველია ვიეტნამური ყავა,რომელიც შეგიძლიად ამაზონიდან გამოიწეროთ)
3.2 ჩ.კ შესქელებული რძე
4. ადუღებული წყალი
მომზადების წესი:
მოადუღეთ ერთი ჭიქა ყავა. გატეხეთ კვერცხი და მოაშორეთ ცილა. კვერცხის გული და შედედებული რძე მოათავსეთ ღრმა
ანა ვერძაძე