18 მაისი, 2015
მოამზადეთ უგემრიელესი ყავა კვერცხით - ვიეტნამურად
ყავაში ცილის ჩამატება ორ მიზანს ემსახურება :

1. ის ხელს უწყობს ყავის სწრაფად დალექვას;
2. საბოლოო ჯამში ვიღებთ სუფთა და სასიამოვნო, რბილ გემოს.
რეცეპტი საკმაოდ უცნაურად მოგეჩვენებათ, თუმცა მცდელობას ნამდვილად
არ ინანებთ. მაშ ასე! ყავა ყველასთვის!

ინგრედიენტები:


1. 1 კვერცხი
2. 3 ჩ.კ ყავა (სასურველია ვიეტნამური ყავა,რომელიც შეგიძლიად ამაზონიდან გამოიწეროთ)
3.2 ჩ.კ შესქელებული რძე
4. ადუღებული წყალი

მომზადების წესი:

მოადუღეთ ერთი ჭიქა ყავა. გატეხეთ კვერცხი და მოაშორეთ ცილა. კვერცხის გული და შედედებული რძე მოათავსეთ ღრმა
თასში. თქვიფეთ მანამ, სანამ ისეთ ქაფიან მასას არ მიიღებთ როგორიც სურათზეა ნაჩვენები. აიღეთ ერთი სუფრის კოვზი მოდუღებული ყავა და შეურიეთ. სუფთა ყავის ჭიქაში ჩაასხით თქვენი მოდუღებული ყავა და ზემოდან დაამატეთ აქაფებული კვერცხი.

ანა ვერძაძე

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 3 /
ნია4
ვიეტნამური არა ყვავი! ეს არის მშობლიური ყავა გოგლიმოგლით და სგუშჩონით! გემრიელია!
21:17 / 18-05-2015
გამოხმაურება / 0 /
მარიკო
რაგაც ვერ გავიგე.... ჯერ იცყებტ იმიტ რომ ცილა ხელს უცყობს....მერე საერტოდ აგარ უმატებტ ცილას...რა ვიეტნამურიო საქარტან ერტად ატქვეპილი გული დაასხიტ ყავას და.... კოფე პო ვარსავსკი... დზველი და გემრიელი
19:05 / 18-05-2015
გამოხმაურება / 0 /
კახა
გემრიელი მაინც არის??
18:07 / 18-05-2015
გამოხმაურება / 0 /
TOPS