მკვლელი-კერძების რეიტინგში მეხუთე ადგილი დაიკავა გაყინულმა და გამოსაყენებლად გამზადებულმა ნახევარფაბრიკატებმა. ისინი შეიცავენ ჯანმრთელობისთვის საშიშ ტოქსინებს, თანაც, მათი მომზადების პროცესი დარღვეულია.
მეოთხე ადგილზეა შაურმა და სხვადასხვაგვარი ბუტერბროდები. ექიმები მათ მოქმედებას ორგანიზმზე ადარებენ შენელებული მოქმედების ჭურვს.
"პურისა და შემწვარი ხორცის შეთავსება დიდი რაოდენობით სოუსით – ეს არის კანცეროგენები და ცილები, რომლებიც იხრწნება. ეს მართლაც შენელებული მოქმედების ბომბია",
მესამე ადგილზეა ჰოთ-დოგები. სოსისებს ჰოთ-დოგებისთვის ამზადებენ ნებისმიერი რამისგან, ხორცის გარდა: სახამებელი, ანტიოქსიდანტები, სტაბილიზატორები, შემასქელებელი, გემოს გამაძლიერებელი, მარილი.
იხილეთ გაგრძელება