სასარგებლოა ნაყოფის კანიც. ნუ გადაყრით მას, გათლის შემდეგ გააშრეთ და ზამთარში ჩაიში დაუმატეთ.
ფეიხოა იმითაა გამორჩეული, რომ იოდს შეიცავს - 50 მგ-მდე 100 გრამ რბილობში. მისი ჭამა რეკომენდებულია ორგანიზმში იოდის დეფიციტისა და ფარისებრი ჯირკვლის დაავადების დროს. აგრეთვე, ავიტამინოზის, ათეროსკლეროზის, პიელონეფრიტის, კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის დაავადების დროს. ფეიხოა
ფეიხოას ცოცხალი მურაბის მომზადების რეცეპტი იხილეთ მარაო.ge - ზე