კურკუმას, რომელიც შემოთავაზებული რეცეპტის ერთ-ერთი ინგრედიენტია, უამრავი სამკურნალო თვისება აქვს. მათ შორის ანტიკანცეროგენული და ანთების საწინააღმდეგო.
თაფლისა და კურკუმის ნაზავი აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პროცესს და ზრდის სასარგებლო ბაქტერიების რაოდენობას ნაწლავებში.
ინგრედიენტები:
100 გრამი თაფლი.
1 სადილის კოვზი დაფქული კურკუმა.
ორივე ინგრედიენტი აურიეთ ერთმანეტში ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე და მიღებული ნაზავი მოათავსეთ
როგორც კი გაციების სიმპტომებს შენიშნავთ, გამოიყენეთ შემდეგი წესით:
პირველი დღე - ნახევარი ჩაის კოვზი ყოველ საათში.
მეორე დღე - ნახევარი ჩაის კოვზი ყოველ 2 საათში ერთხელ.
მესამე დღე - ნახევარი ჩაის კოვზი 3-ჯერ დღეში.
ნაზავი პირდაპირ არ ჩაყლაპოთ, სასურველია პირში გადნეს.
თუ გემო არ მოგეწონათ, შეგიძლიათ, ცოტაოდენი თბილი რძე დაამატოთ.
სოფიო ბულაური