02 აგვისტო, 2016
როგორ დავიცვათ თავი ბაქტერიებისაგან - მარტივი ბიოპრეპარატი
ხილ-ბოსტნეული ყოველთვის გულმოდგინედ დაათვალიერეთ და გაასუფთავეთ, რომ პესტიციდები და სხვა მავნე ნივთიერებები არ შეგყვეთ.

ორგანულ ბოსტნეულში არც პესტიციდებია და არც ქიმიკატები, რადგან ის ბუნებრივ ნიადაგზეა მოყვანილი.

ამიტომ მაღაზიაში ნაყიდი ხილ- ბოსტნეული გულმოდგინედ უნდა გარეცხოთ. ამაში ყველაზე უკეთ საკვები სოდა დაგეხმარებათ, მას ბიოპრეპარატსაც კი უწოდებენ. ეს ნიშნავს, რომ საკვებ სოდას შეუძლია ზოგიერთი ბაქტერიის, სიკოსა და ვირუსის ბიოლოგიური ზრდის შეჩერება.

ხილ-ბოსტნეულის გასარეცხად შეგიძლიათ საკუთარი სკრაბი მოამზადოთ.

რეცეპტი ძალიან მარტივია:

რამდენიმე სადილის კოვზი საკვები სოდა გახსენით 1-2 ფინჯან
წყალში. ჩაასხით მიღებული ხსნარი პულველიზატორიან ჭურჭელში ან თასში, მოათავსეთ მასში ხილ-ბოსტნეული და სპეციალური ბოსტნეულის სარეცხი ჯაგრისით გარეცხეთ. შემდეგ კი სუფთა წყალი გადაავლეთ.

სოფიო ბულაური
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS