ინგრედიენტები:
4 წვეთი ლავანდის ნატურალური ზეთი.
¼ ფინჯანი ზეითუნის ზეთი.
¼ ფინჯანი ქოქოსის კარაქი.
1 სადილის კოვზი თაფლი.
მომზადების წესი:
ქოქოსის კარაქი ჩაასხით ქვაბში და შემოდგით ცეცხლზე. მას შემდეგ, რაც კარაქი მთლიანად გადნება, დაუმატეთ დანარჩენი ინგრედიენტები და ხის კოვზით კარგად აურიეთ, ვიდრე ერთგვარაოვან
კრემი ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში მოათავსეთ. ის ყველა სახის ნაწიბურისთვის გამოგადგებათ.
დაზიანებული უბანი კარგად დაიბანეთ და კრემი უშუალოდ ნაწიბურზე ან ნაიარევზე წაისვით.
სასურველი შედეგის მისაღებად კრემი გამოიყენეთ ყოველდღე დილა-საღამოს.
სოფიო ბულაური