1 მომცრო ზომის კოჭას ფესვი.
2 ჩ.კ. კურკუმა.
400 გრ. ნიორი (გარჩეული და 4 ნაწილად დაჭრილი).
400 გრ. შაქარი (შეგიძლიათ ჩვეულებრივი, მაგრამ უმჯობესია ყავისფერი).
მომზადების წესი:
ჩაასხით ქვაბში წყალი, შემოდგით ცეცხლზე და დაუმატეთ შაქარი. როგორც კი წამოდუღებას დაიწყებს, ჩაყარე ნიორი, კოჭას
როგორ მიიღოთ:
მიიღეთ 2 სუფრის კოვზი დილით და საღამოს, ჭამის შემდეგ.
უკეთესი დეტოქსიკაციისთვის მიიღე ცხელი ვანა და ევკალიპტის ეთერზეთი შეისუნთქეთ.
მოცემულ სასმელს ნუ გამოიყენებთ, თუ რომელიმე ინგრედიენტზე უკუჩვენება გაქვთ.
ლეა ხიმშიაშვილი