დაგჭირდებათ, სულ რაღაც, ორი ინგრედიენტი:
1 კილოგრამი ლიმონი.
400 გრამი ნიახური.
მომზადების წესი:
გახეხეთ 400 გრამი ნიახურის ფესვი და გააზავეთ 2 ლიტრ წყალში. დაუმატეთ ლიმონის ცედრა და ხარშეთ 20 წუთის განმავლობაში. მირებული ნაზავი გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურამდე, ამას სეიძლება რამდენიმე საათი დასჭირდეს.
გაგრილებულ ნაზავს დაუმატეთ ლიმონის წვენი. გადაწურეთ და ჩაასხით შუშის ბოთლში.
გამოყენების წესი:
დალიეთ ცოტ-ცოტა დღეში 3-ჯერ ჭამის წინ. შეგიძლიათ წყლით გააზავოთ. ნაყენი
სოფიო ბულაური