დარჩენილ ბრინჯს კვლავ დაასხით ადუღებული თბილი წყალი და ისევ მაცივარში შეინახეთ.
ასე გაიმეორეთ ყოველ დილით, ვიდრე ბრინჯი არ გათავდება.
ამ მეთოდის საიდუმლო ის გახლავთ, რომ ბრინჯის მარცვალს კრისტალისებური სტრუქტურა აქვს. მარცვლების დალბობისას ბრინჯს სცილდება
მკურნალობის კურსის შემდეგ არა მარტო გამოჯანმრთელდებით, გაახალგაზრდავდებით კიდეც. ოღონ აუცილებლად უნდა დაიცვათ ერთი პირობა:
ბრინჯის მირთმევის შემდეგ სამი საათის განმავლობაში არაფერი არ უდა ჭამოთ და დალიოთ.
ეს მეთოდი დაგავიწყებთ წელისა და კისრის ტკივილებს, ორგანიზმიდან გამოდევნის მავნე ნივთიერებებს.
სოფიო ბულაური