11 აპრილი, 2016
მელისყურა - სოკო, რომელსაც არასოდეს უჩნდება ჭია - ნაყენი ღვიძლისა და კუჭქვეშა ჯირკვლისთვის
მელისყურას ჯიშის სოკოს არასოდეს უჩნდება ჭია. იცით რატომ? ის შეიცავს ნივთიერებას, რომელსაც ჭიები და მატლები ვერ იტანენ, მაგრამ სამკურნალო თვისებების წყალობით, ადამიანისთვის მას სიკეთის მოტანა შეუძლია.

თუმცა როგორც კი ეს ნივთიერება 50 გრადუსზე მეტ ტემპერატურაზე ცხელდება, თავის სამკურნალო თვისებებს კარგავს. ცხადია, ამ სოკოს უმად არავინ ჭამს, სამაგიეროდ მისგან ძალიან სასარგებლო ნაყენს ამზადებენ.

მელისყურას უნივერსალური ნაყენი:

1 სადილის კოვზ დაფხვნილ ხმელ მელისყურაც დაასხით 200 მილიგრამი არაყი და 10 დღით ბნელ ადგილას გააჩერეთ. დილით და საღამოს შეანჯღრიეთ
ისე, რომ თავზე არ მოხადოთ.

მიიღებთ ნაყენს, რომელიც გახლავთ ძლიერი იმუნომასტიმულირებელი, დაგეხმარებათ ანთებითი პროცესების, ღვიძლისა და კუჭქვეშა ჯირკვლის დაავადებებისა და პარაზიტული ინფექციების დროს.

გამოყენების წესი:

აუცილებლად მკაცრად უნდა დაიცვათ ნაყენის დოზირების წესი. გამოყენების წინ ქილა უნდა შეანჯღრიოთ და დალიოთ ნალექიანად. ნაყენს გადაწურვა არ სჭირდება.

პარაზიტული ინფექციების დროს უნდა დალიოთ 2 ჩაის კოვზი ნაყენი ძილის წინ - მკურნალობის კურსი 20 დღე.

ღვიძლისა და კუჭქვეშა ჯირკვლის დაავადებებისას დალიეთ 1 ჩაის კოვზი ვახშმობიდან ერთი საათის შემდეგ - მკურნალობის კურსი 3 თვე.

გაითვალისწინეთ - ნებისმიერი ხალხური რეცეპტის გამოყენების წინ კონსულტაციისთვის აუცილებლად მიმარეთეთ ექიმს!

სოფიო ბულაური
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS