15 თებერვალი, 2016
მაღალი წნევის დამწევი შესანიშნავი რეცეპტი - რომელიც მინიმუმ ორი წლით დაგავიწყებთ პრობლემას
ხალხურ მედიცინაში არსებობს ერთი დაუჯერებელი და სუპერ ეფექტური რეცეპტი, რომელიც არტერიულ წნევას მინიმუმ ორი წლით დაარეგულირებს. ამასთან არც ძვირი დაგიჯდებათ.

ნაყენის შემადგენლობა:

აიღეთ 5 სუფრის კოვზი ფიჭვის წიწვი, 2 სუფრის კოვზი ასკილის ნაყოფი, 2 სუფრის კოვზი ხახვის ჩენჩო. ამ ყველაფერს დაასხით 1 ლ ცივი წყალი. მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაახურეთ და დაბალ ცეცხლზე ადუღეთ 10 წუთს. შემდეგ დაელოდეთ ვიდრე გაგრილდება და გაფილტრეთ. შეგიძლიათ დაუმატოთ ცოტაოდენი წყალი. დალიეთ 2 დღის განმავლობაში.

მკურნალობის კურსი - 4 თვე.

უკეთესობას უკვე
5 დღის შემდეგ იგრძნობთ - გაივლის თავისტკივილები, ერთი თვის შემდეგ კი შეგიძლიათ ნელ-ნელა შეწყვიტოთ პრეპარატების მიღება.

წნევა დარეგულირდება, გაიწმინდება ღვიძლი და ნაწლავები.

ნახარში აძლიერებს იმუნიტეტს, გამოიყენება გრიპის წინააღმედ პროფილაქტიკისთვის.
კარგი შარდმდენი საშუალებაა.

დაგეხმარებათ დაავადებული ღრძილებიდან სისხლდენის დროს.

პენი ლეინი
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 11 /
მატეო ფალკონე
ჩემი შენიშვნა,თხოვნა კომენტარი რომელიც არ შეიცავს არანაირ უხერხულ სიტყვებსა და აზრებს არ ჩანს.
00:09 / 12-03-2017
გამოხმაურება / 0 /
Maka
Ukacravad da wiwvis shedzena aftiaqshi tu sheidzleba. Da xmeli xaxvis chencho unda avigot?
12:51 / 09-03-2017
გამოხმაურება / 0 /
ნათია
მაქვს წითელზე ალერგია, რით შემიძლია სევცვალი?
21:20 / 04-02-2017
გამოხმაურება / 0 /
კუჭკუჭი
მკურნალობის დროს ბროწეულის ოყნებიც აუცილებელია! ზემოდან და ქვემოდან წამლის მიღება წნევას უფრო კარგად არეგულირებს
18:13 / 04-02-2017
გამოხმაურება / 0 /
ესმა
ეს რეცეპტი რუსულ საიტზე ვნახე, ოღონდ იქ ხახვის ჩენჩოს გარეშე იყო და ფილტვების სამკურნალოდ ეწერა.
13:48 / 03-05-2016
გამოხმაურება / 0 /
მანანა
კომენტარები მომეწონა
23:16 / 02-05-2016
გამოხმაურება / 0 /
ნანა
მაინტერესებს ტვესჰი ერტხელ უნდა დავლიოტ ეს ერტი ლიტრი ნაყინი მხოლოტ 2 დგიტ ტუ ყოველდგე უნდა ვსვატ 4 ტვის განმავლობასჰი ცინასცარ მადლობტ
12:38 / 02-05-2016
გამოხმაურება / 0 /
მზია
რა აქვს უკუჩვევები ამ რეცეპტს, და თუ შეიზლება აფთიაქში შეძენა, ფიწვის წიწვი, ასკილის კიდო ბოდიში ორი სტოლის კოვზი ხახვის ჩენჩო რამდენი გრამი იქნება მინიმუმ, მიახლოებით რამდენი წყლის დამატება შეიძლება ცივის თუ გადადუღებულის, ბოდიში წინასწარ... მაინტერესებს თუ შეიძლება ეს ასკილის ნაყოფი და ფიჭვის წიწვი, შევიძინოთ აფთიაქში, და ხავის ჩენჩო, მიახლოებით რამდენი გრამი იქნება, და ეს რეცეპტის უკუჩვენება რა არის, ბოდიში კიდო წყალი რამდენი უნდა გამზადებულ მასას, გადადუღებული თუ ისე ცივი წყალი, ეს მასა სუფრის კოვზი დაქუცმაცებული უნდა იყოს თუ როგორ, ბოდიში წინასწარ..
16:58 / 21-02-2016
გამოხმაურება / 0 /
კახა
ამდენმა წნევიანმა , 4 თვის განმავლობაში რომ ფიჭვის წიწვები ვწიწკნოთ.... რაღას შეეტყობა ნარმანიას მილიონი ხე!?
02:57 / 18-02-2016
გამოხმაურება / 0 /
ბონდო2
მიუხედავად იმისა, რომ ეს ჟურნალი თუ არ ვცდები "კვირის პალიტრის" საგამომცემლო სახლში შედის,ვფიქრობ ცოტა წაუყვითლებს... ამიტომ ასეთ მასალას სერიოზულად არ უნდა აღვიქვადეთ. არადა რამდენ ადამიანს აქვს ეს პრობლემა და რამდენს უნდა სასწაულებრივად გამოჯამრთელდეს. ამიტომაც არ ხვდება ასეთი ტიპის რეცეპტები სერიოზულ გამოცემებში, მათ არც ექიმის კომენტარი ახლავთ, არც განმარტებები... მოკლედ ჩემი აზრი ასეთია: გაუშალაშინებელი მასალაა, პირდაპირაა რომელიღაც სხვა უცხოური გამოცემიდან გადმოწერილი, ისე რომ ავტორს არც კი დაებადა კითხვები...
09:07 / 16-02-2016
გამოხმაურება / 0 /
TOPS