ინგრედიენტები:
1 ც ჭარხალი
2 ლ წყალი
4 სუფრის კოვზი შაქარი
1 ჭვავის პურის ქერქი
მომზადების წესი:
1. გაასუფთავეთ ჭარხალი და დაჭერით ნაწილებად;
2. ნაჭრები მოათავსეთ შუშის ქილაში, დაასხით წყალი, დაუმატეთ შაქარი და პურის ქერქი.
3. ქილას დააფარეთ დოლბანდი და სასმელი 3-4 დღეს გააჩერეთ. გაწურეთ კვასი, გა
ჭარხლის კვასი ძალიან სასარგებლო მინერალურ ნივთიერებებს შეიცავს: რუბიდუმი და ცეზიუმი - დაგეხმარებათ ჰიპერტონიასთან ბრძოლაში. სასმელი შეიცავს ჩ, PP და B ვიტამინს. რეკომენდებულია კვასის დღეში ორჯერ მიღება, ჭამის შემდეგ.
კვასის ყოველდღიური დალევით, თავს მომენტალურად უკეთ იგრძნობთ.
ენერგიის დაუჯერებელ მატებას იგრძნობთ, ორგანიზმის ყველა სისტემის გაუმჯობესება გარანტირებული გაქვთ.
პენი ლეინი