06 ნოემბერი, 2015
ხილისა და ბოსტნეულის ნარევი ანემიის დროს
ხშრად ხდება, როცა ჰემოგლობინი ეცემა, სისუსტეს გრძნიბთ, გონების გაფანტულობა და ცუდი მეხსიერება დაგჩემდებათ. ამ დროს დგინდება, რომ ანემია გაქვთ.

ექიმები რამდენიმე სახეობის წამალს გინიშნავენ, თუმცა შედეგი არ ჩანს და ჰემოგლობინის დონე კვლავ ეცემა.

სცადეთ ძველი და უფრო ეფექტური მეთოდი:

დაწურეთ ვაშლის, ჭარხლის ძირის, ბოლოკისა და სტაფილოს წვენი და გადაანაწილეთ მუქი ფერის შუშის ქილაში, თანაბარი რაოდენობით. მოხუფეთ ქილა და შედგით გაზქურაში 190-200 გრადუსზე. გაზქურა ერთსაათში გამორთეთ და ქილა, მხოლოდ გაზქურის გაგრილების შემდეგ გამოიღეთ.

გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე.
მიიღეთ ერთი თვის განმავლობაში დღეში 3-ჯერ, 1 სუფრის კოვზი.

ანა ვერძაძე

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS