კისელი უნდა მიიღოთ დღეში ორჯერ, ნახევარი საათით ადრე საუზმემდე და ვახშმამდე 100-150 მლ-ის ოდენობით. ასევე კვების დროს, მიირთვათ ერთი ჩაის კოვზი ნატურალური თაფლი.
კურსი მოიცავს ერთ თვეს.
3-4 სადილის კოვზ დაფქულ წიწიბურას დაუმატეთ 1 ჭიქა ცივი წყალი. კარგად აურიეთ და ნელ-ნელა ამატეთ 1 ლიტრი მდუღარე წყალი. კარგად აურიეთ და დადგით ცეცხლზე 5-10 წუთის განმავლობაში, სანამ არ მოიხარშება.
როდესაც გაცივდება, ოდნავ თბილს დაუმატეთ 1 კოვზი ზეითუნის ზეთი და კისელი მზად არის.
ყოველდღიურად გააკეთეთ ახალი ულუფა.
კესო ლაღიძე