- 200 გრ უცხიმო ხაჭო;
- 1 სუფრის კოვზი თაფლი;
- 200 გრ ქოქოსის ბურბუშელა;
- 30 ც ნუში.
მომზადების წესი:
აუირეთ ხაჭო და სხვა ინგრედიენტები ერთმანეთს. ჩაის კოვზით გააკეთეთ ბურთულები ისე, რომ ბურთის შიგნით მოხალული ნუშის თხილი მოექცეს.
შემდეგ ამოსვარეთ ქოქოსის ბურბუშელაში.
გააჩერეთ მინიმუმ 1 საათს მაცივარში.
ნუშის გარსის ადვილად გასაცლელად, შეგიძლიათ დაასხათ ცხელი წყალი, ცოტახანს გააჩერეთ და გარსი ადვილად გაძვრება.
ანა ვერძაძე