ინგრედიენტები:
- კვერცხის გულის ნახევარი;
- ჩაის კოვზი ზღვის მარილი;
- 2 ჩაის კოვზი გვირილას ნახარში;
- ჩაის კოვზი თაფლი;
- 2 ჩაის კოვზი ნუშის ან ზეითუნის ზეთი;
- ვაზელინი ან კაკაოს ნატურალური კარაქი.
მომზადების წესი:
გაადნეთ ვაზელინი ან კაკაოს კარაქი, დაუმატეთ კვერცხის გული, თაფლი, ზღვის მარილი, ნუშის ან ზეითუნის ზეთი, შემდგე კი რამდენიმე კოვზი გვირილას ნაყენი. კარგად აურიეთ და გააცივეთ გაყინვამდე.
კრემის
ანა ვერძაძე