რეცეპტი:
აიღეთ 300 გრ ნიორი და 1 კგ ლიმონი. დახეხეთ ლიმონი კანიანად ნიორთან ერთად. მიღებულ მასას დაასხით 1,5 ლ ცხელი წყალი. ნარევი გააჩერეთ ცეცხლზე 14-15 წუთით. შემდეგ გადმოდგით ჯამი ცეცხლიდან და გააჩერეთ გაცივებამდე. მიღებული წამალი ჯობს შეინახოთ შუშის ქილაში.
მიღების წესები:
ყოველ დილით მიიღეთ 50 მილიგრამი 20 დღის განმავლობაში, უზმოზე, ჭამამდე 30 წუთით ადრე. შემდეგ გააკეთეთ 10 დღიანი შესვენება. ექსპერტების თქმით მგრძნობელობის გაუმჯობესებას
მნიშვნელოვანია: მკაცრად დაიცავით წამლის მიღების დოზა და აუცილებლად შეისვენეთ 10 დღით. ამ წამლის მიღება დაშვებულია წელიწადში არაუმეტეს ორჯერ, 6 თვიანი ინტერვალებით.
ანა ვერძაძე