მივირთმევთ ყოველ 2.5-3 საათში 100-250 გრ საკვებს;
16 საათამდე მხოლოდ სასარგებლო ნახშირწყლები;
დასაშვებია ყველა ბოსტნეული, გარდა კარტოფილისა;
შეგიძლიათ მიირთვათ ყველანაირი ხილი – 12.00 – 14.00 საათის შუალედში.
ყურძენი დღეში მხოლოდ ერთხელ.
გრეიპფრუტი საღამოსაც უნდა მიირთვათ.
მარცვლეულიდან დასაშვებია: შვრია, წიწიბურა, ყავისფერი ბრინჯი, ხორბლის პური.
ჩირი – არაუმეტეს 5 ცალისა, ისიც მხოლოდ 12.00 – 14.00 საათამდე.
იხილეთ გაგრძელება