12 იანვარი, 2015
გულყვითელას უნიკალური მცენარეული ფაფა კუჭ-ნაწლავისთვის
მომზადების წესი:

2 ს.კ. გულყვითელას (კალენდულა) დაასხით 1 ჭიქა მდუღარე წყალი და დადგით ნელ ცეცხლზე 10 წუთით.

შემდეგ გადმოდგით და 20 წუთის მერე გაწურეთ. ნახარში ისევ დადგით ნელ ცეცხლზე, მიიყვანეთ დუღილამდე და დაამატეთ 4 ს.კ. გერკულესი.

როცა ფაფა შესქელდება, გადმოდგით და თბილ მდგომარეობაში დაამატეთ 1 ს.კ. თაფლი. მიიღეთ ყოველ დილით უზმოზე 2 კვირის განმავლობაში.

ასეთი ფაფა დაგეხმარებათ კუჭნაწლავთან დაკავშირებული პრობლემების მოგვარებაში, მოგიხსნით ანთებას და გაგანთავისუფლებთ უსიამოვნო ტკივილებისგან.




FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS