ნაყენის რეცეპტი:
100-100 მლ ევკალიპტის, ვალერიანის, შავბალახას, კუნელის ნაყენი 50-50 მლ იორდასალამის (პიონი) და პიტნის ნაყენი
10 ც. მიხაკი
1 ს.კ. თაფლი 10 გ ჯანჯაფილის ფხვნილი
მომზადება:
ყველა ინგრედიენტი კარგად აურიეთ ერთმანეთში ერთგვაროვან მდგომარეობამდე და გადაასხით მუქი ფერის შუშის ჭურჭელში. დააყენეთ 25 დღის განმავლობაში, პერიოდულად შეანჯღრიეთ. შემდგომ გაწურეთ და მიიღეთ 25-25 წვეთი დილით და საღამოს.
კესო ლაღიძე