09 აგვისტო, 2014
როგორ გაიწმინდოთ ნაღვლის ბუშტი უსაფრთხოდ
ამ შესანიშნავი საშუალების დახმარებით უმოკლეს დროში შეძლებთ გათავისუფლდეთ კენჭებისგან ნაღვლის ბუშტში. ამასთანავე, არა მხოლოდ დისკომფორტს ვერ იგრძნობთ, არამედ ასევე გაიახალგაზრდავებთ ორგანიზმს.

გაწმენდის სქემა საკმაოდ მარტივია: დაახლოებით 7-8 საათის განმავლობაში ხარშეთ რამდენიმე საშუალო ზომის ჭარხალი ფაფის კონსისტენციის მიღებამდე. როცა გაცივდება (უნდა იყოს სქელი და ჰგავდეს სიროფს), შეგიძლიათ გამოიყენოთ.

მიიღეთ სიროფი 0,5 ჭიქა დღეში 2-3-ჯერ ჭამამდე 30 წუთით ადრე. გამწმენდი კურსის ხანგრძლივობა - დაახლოებით 10-12 დღე.


FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 7 /
იური
მაქვს 5მმ ქვა, სეიძლება ეს გამწმენდი გამოვიყენო?
23:25 / 08-02-2015
გამოხმაურება / 0 /
ჰარი
36 მმ ქვა კი არა ლოდია. ოპერაცია უნდა და დაზღვევა აფინანსებს!
11:35 / 30-01-2015
გამოხმაურება / 0 /
სანიკიძე დარეჯანი
რამდენ წყალში ვხარშავთ, შეიძლება თუ არა შენახვა და რამდენ ხანს. და ალბათ გათლილი და დაჭრილი უნდა მოვხარშოთ
17:46 / 13-11-2014
გამოხმაურება / 0 /
ანა
რა რაოდენობის წყალში უნდა მოიხარშოს ,გათლილი უნდა იყოს დაჭრილი თუ როგორ..
21:38 / 06-11-2014
გამოხმაურება / 0 /
ლია
მაინტერესებს ეს საშიში არარიი იქნებ კენჭი აქვს ადამიანსდა არიცის ესროგააკეთოსდა წამოვიდეს ეს კენჭი მერე
19:18 / 10-08-2014
გამოხმაურება / 0 /
მადონა
ნაგვლის ბუსჰტსჰი მაქვს 36 მმ ქვა, ტუ სჰეიდზლება
08:42 / 10-08-2014
გამოხმაურება / 0 /
კითხვა:
შეიძლება თუ არა ამ მასის რამოდენიმე დღით მაცივარში მოთავსება?( ყოველდღე რომ არ მოვამზადოთ..)
08:04 / 10-08-2014
გამოხმაურება / 0 /
TOPS