12 მაისი, 2014
10 მიზეზი თუ რატომ უნდა დაამატოთ საკვებში დარიჩინი
დარიჩინის არომატი აუმჯობესებს მეხსიერებას - დარიჩინი - მანგანუმის, უჯრედის, რკინის და კალციუმის შესანიშნავი წყაროა.

- მხოლოდ ½ ჩაის კოვზი დარიჩინი ქოლესტერინის დონეს ამცირებს.

- დარიჩინი არეგულირებს შაქრის დონეს სისხლში, რაც განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია დიაბეტით დაავადებულთათვის.

- გააჩნია უნიკალური უნარი ზოგიერთი ინფექციების მკურნალობის დროს.

- დარიჩინს შეუძლია შეამციროს კიბოს უჯრედების განვითარება.

- ცნობილია, რომ ერთი კვირის განმავლობაში საუზმის წინ მიღებულ ½ ჩაის კოვზ დარიჩინს 1 სუფრის კოვზ თაფლთან ერთად, მოაქვს შვება ართრიტის დროს.

- დარიჩინის არომატი აუმჯობესებს მეხსიერებას.

- დარიჩინს ახასიათებს ანტიბაქტერიული და სოკოს საწინააღმდეგო
თვისებები. საკვებში დამატებისას, დარიჩინი აღშობს ბაქტერიების გამრავლებას და იცავს კონსერვირებულ პროდუქტებს გაფუჭებისგან. დარიჩინი ბუნებრივი კონსერვანტია.

- დარიჩინის ქერქი კარგი კოსმეტიკური საშუალებაა. ის შეიძლება გამოიყენოთ ცხიმოვანი ჯირკვლების და კანის თმის პარკუჭების ანთების დროს.

- დარიჩინი მატებს დაუვიწყარ გემოს კერძებს, ეს სანელებელი ფართოდ გამოიყენება კულინარიაში.

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS