25 ოქტომბერი, 2018
9 პროდუქტი, რომლებსაც ონკოლოგები ყოველდღე მიირთმევენ - არც ჩვენ გვაწყენს!
სიმსივნისგან 100%-ით ვერ ცერთი პროდუქტი დაგიცავთ, მაგრამ ზოგიერთ მათგანს შეუძლია საგრძნობლად შეამციროს მისი რისკი. ექიმი-ონკოლოგების რჩევაა, ეს კერძები, რაც შეიძლება ხშირად მიიღოთ, იდეალურ შემთხვევაში კი - ყოველდღე, რათა დაავადების რისკი, რაც შეიძლება დაბალი იყოს.

ნიორი

Rating
ექიმები გირჩევენ, დაუმატოთ ნიორი თქვენს საყვარელ კერძებს და მიირთვათ ის, რაც შეიძლება ხშირად, რადგან მისი შემცველი
ნივთიერება აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას. კვლევამ აჩვენა, რომ ნივრის რეგულარული მიღება კუჭის სიმსივნის რისკს 12%-ით ამცირებს.

ბროკოლი

Rating

კომბოსტო ბროკოლი ასევე გახლავთ ის სუპერფუდი, რომელსაც
სიმსივნის რისკის შემცირება შეუძლია. თუმცა, ექიმები გვაფრთხილებენ, რომ მისი მომზადება დაუშვებელია აირღუმელში, რადგან ამ შემთხვევაში ჩვენი ორგანიზმის დამცავი სასარგებლო ნივთიერებების 97% ნადგურდება.

ბრაზილიური ნიგოზი

Rating

სელენით მდიდარი პროდუქტი, რომელიც ანადგურებს სიმსივნურ უჯრედებს. განაგრძეთ კითხვა:

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS