25 ივლისი, 2018
რატომ იცოცხლებენ მეგრელები ყველაზე დიდხანს?
ლერნერის სამედიცინო სკოლის მეცნიერებმა ჩაატარეს კვლევა. შედეგმა აჩვენა: თუ ზომიერად, მაგრამ რეგულარულად მიირთმევთ წიწაკა ჩილის ან მწარე წიწაკას, გულის შეტევისა და გულის დაავადებების რისკი 14%-ით მცირდება.

ცხარე საკვები ასევე სასარგებლოა სხვადასხვა დაავადების დროს. ახლა ეს ამერიკელმა ექსპერტებმა უკვე დაამტკიცეს. კვლევაში 16 000 ადამიანი მონაწილეობდა  და 23 წელს გაგრძელდა.

თუმცა, მეცნიერებმა ვერ დააზუსტეს, თუ რატომ მოქმედებს წიწაკა გულ-სისხლძარღვთა სისტემაზე დადებითად. განაგრძეთ კითხვა:
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS