17 ნოემბერი, 2017
დააწყვილეთ ეს პროდუქტი და მიიღეთ მეტი სარგებელი ჯანმრთელობისთვის
დადგენილია, რომ ზოგიერთი პროდუქტის კომბინირებისას ვიტამინები და მინერალები ჩვენი ორგანიზმის მიერ უკეთესად შეითვისება.
გთავაზობთ იდეალური წყვილი პროდუქტების ნიმუშებს:

Rating

სტაფილო - ზეითუნის ზეთი

თუ გახეხილ სტაფილოს ცოტა ზეითუნის ზეთს მოასხამთ, ორგანიზმი A ვიტამინს
(თვალებისა და კანისთვის აუცილებელია) უკეთესად შეითვისებს.

Rating
მწვანე ჩაი -  ლიმონი
მწვანე ჩაი მდიდარია კატეხინებით, რომლებიც მრავალი მძიმე, მათ შორის ონკოლოგიური დაავადებებისგან გვიცავს. დამტკიცებულია: ლიმონის წვენთან შერწყმისას კატეხინების დადებითი ეფექტი მნიშვნელოვნად ძლიერდება.

Rating

იოგურტი - ვაშლი
სალათების შესაკაზმად გამოიყენეთ პრობიოტიკებით მდიდარი ნატურალური იოგურტი. ხილსა და
ბოსტნეულთან ერთად პრობიოტიკები ნაწლავების მიკროფლორაზე გამაჯანსაღებლად მოქმედებენ, საჭმლის მონელებას აწესრიგებენ, ზედმეტის გამოდევნას ეხმარებიან.

Rating
სიმინდი - პარკოსნები
მნიშვნელოვანი ამინომჟავები ტრიპტოფანი და ლიზინი, რომლითაც მდიდარია სიმინდი, ხელს უწყობს სეროტონინის „ბედნიერების ჰორმონის“ წარმოქმნას. ისინი უკეთესად შეითვისება ნახშირწყლებთან ერთად, რომლითაც მდიდარია პარკოსნები.

Rating

კომბოსტო - პომიდორი
კომბოსტო ყველა თავის სასარგებლო თვისებას ამჟღავნებს მხოლოდ მაშინ, როდესაც პომიდორთან ერთად ამზადებენ.

Rating

შემწვარი ხორცი - ისპანახი

შემწვარ ხორცს დამატებული ულუფა ისპანახი ხორცის შეწვის დროს გამოყოფილი კანცეროგენული ნივთიერებების (ჰეტეროციკლური ამინების) რაოდენობას ამცირებს. ისპანახი რკინის შემცველობის მხრივ ბოსტნეულს შორის პირველ ადგილზეა.
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS