14 ნოემბერი, 2017
დასახელდა პროდუქტი, რომელიც სიბერეს აფერხებს
ამერიკის შტატ პენსილვანიის უნივერსიტეტის მეცნიერები სამეცნიერო ჟურნალ MedicalNewsToday-ში წერენ, რომ თეთრი სოკო შეიცავს ანტიოქსიდანტურ ნივთიერებას, რომელსაც ჯანმრთელობის მდგომარეობის გაუმჯობესება და სიბერის შეფერხება შეუძლია.

ბიოლოგებმა ასევე აღმოაჩინეს, რომ სოკო დიდი რაოდენობით გლუტატიონს შეიცავს, რაც ხელს უწყობს ქსოვილების აღდგენას.

ანა გარელი


FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS