ბრინჯი
მიუხედავად ნახშირწყლების მაღალი შემცვლელობისა, იგი იაპონური დიეტის მნიშვნელოვანი ელემენტია. როგორც ცნობილია, ისინი მარილისა და კარაქის გარეშე ამზადებენ მას და არ ხარშავენ ბოლომდე.
თევზი
იაპონელი ქალები თითქმის არ ჭამენ ცხიმიან ხორცს, მას ანაცვლებენ თევზითა და ზღვის პროდუქტებით.
მცირე ულუფები
ისინი არასდროს ჭამენ ბევრს, ყოველთვის მცირე ულუფებით მიირთმევენ. ეს აჩქარებს მეტაბოლიზმს და ჯანმრთელობასა და ვიზუალურ მხარეზეც დადებითად ისახება.
საჭმლის დამზადების წესი
მათ მენიუში იშვიათად ნახავთ
იხილეთ სრულად