13 აპრილი, 2017
მეცნიერებმა ყველაზე სასარგებლო საკვები დაასახელეს
ამერიკელმა მეცნიერებმა განაცხადეს, რომ ფაფების რეგულარული მიღება აძლიერებს იმუნიტეტს და ახანგრძლივებს სიცოცხლეს.

კვლევაში 400 ათასი მოხალისე იყო ჩართული.

სპეციალისტებმა მათი დღის რაციონი და ჯანმრთელობის მდგომარეობა შეისწავლეს. აღმოჩნდა, რომ ფაფების მოყვარულებს ძლიერი იმუნური სისტემა აქვთ, უკეთ ებრძვიან დაავადებებს და ცოცხლობენ უფრო დიდხანს, ვიდრე ისინი, ვინც ფაფებს იშვიათად მიირთმევენ.

მეცნიერებმა ასევე აღნიშნეს, რომ ყველაზე სასარგებლო დაუმუშავებელი მარცვლეულისგან დამზადებული ფაფაა - შვრია, წიწიბურა, ყავისფერი ბრინჯი.

შეიცავს ნივთიერებებს, რომლებიც ადამიანის ჯანმრთელობაზე დადებითად აისახება.

ანა გარელი

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS