კომბოსტოში შემავალ სასარგებლო ნივთიერებებს ორგანიზმი კომბოსტოს წვენისგან უფრო ადვილად შეითვისებს. მისი დახმარებით ბევრი დაავადების აცილება შეიძლება.
კომბოსტოს წვენი:
აუმჯობესებს საჭმლის მონელების პროცესს.
აძლიერებს იმუნიტეტს.
ამაგრებს ძვლებს.
აფერხებს კიბოს უჯრედების განვითარებას.
ამცირებს ანთებას.
აუმჯობესებს გულის მუშაობას, მხედველობასა და კანის მდგომარეობას.
მომზადების წვენი:
ჩაასხით ქვაბში წყალი და ადუღეთ 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ წყალი და
მიღებული მასა გადაასხით 1-ლიტრიან მინის ქილაში. დატოვეთ ქილა ოთახის ტემპერატურაზე 3 დღის განმავლობაში. შემდეგ კი საცერის ან წმინდა საწურის მეშვეობით მეორე ქილაში გადაწურეთ.
დალიეთ კომბოსტოს წვენი ყოველდღე.
სოფიო ბულაური