როგორ უნდა ვჭამოთ გოგრა, რომ ის მაქსიმალური სასარგებლო იყოს ჯანმრთელობისთვის?
აუცილებლად უნდა მიირთვათ ცოცხალი გოგრის სალათა ზეითუნის ზეთთან ერთად.
აი, როგორ უნდა მოამზადოთ ის:
გოგრა დაჭერით, ყველაზე დიდი ნაჭერი აიღეთ და მსხვილ სახეხზე გახეხეთ. გახეხილ გოგრას მოასხით ზეითუნის ზეთი, კარგად აურიეთ და ხუთი წუთით გააჩერეთ.
მიირთვით ასეთი სალათა ყოველ დილით უზმოზე.
გოგრა შეგიძლიათ ჰაერღუმელშიც შეწვათ. შემწვარ გოგრაში ბევრი გლუკოზა და ვიტამინია.