ამიტომაც აუცილებელია ყურადღება მიაქციოთ კვების რაციონს და წელიწადში ორჯერ მაინც გაიწმინდოთ კუჭ-ნაწლავი.
რეცეპტი, რომელსაც შემოგთავაზებთ, დაგეხმარებათ უკეთ მოინელოთ საკვები და სწრაფად შეიმსუბუქოთ კუჭ-ნაწლავი.
ინგრედიენტები:
150 გრამი ქლიავი.
150 გრამი ფინიკი.
5 ფინჯანი ადუღებული წყალი.
მომზადებისა და გამოყენების წესი:
წყალი ჩაასხით ქვაბში და როცა ადუღდება, ჩაყარეთ ქლიავი და ფინიკი. ადუღეთ 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოდგით და გააგრილეთ.
მიიღეთ ერთი სადილის კოვზი ყოველ
ეს ნაზავი დაგეხმარებათ ადვილად გაართვათ თავი საჭმლის მონელებასთან დაკავშირებულ პრობლემებს.
სოფიო ბულაური