20 მარტი, 2017
40 წლის შემდეგ ეს ჩაი კვირაში ერთხელ მაინც ყველამ უნდა დალიოს
ბეგქონდარას ჩაის ათეული წლებია მიირთმევენ სხვადასხვა დაავადების დროს. მას იყენებენ იარის დასამუშავებლად, დამწვრობისას, ინფექციების პროფილაქტიკისთვის.
ბეგქონდარა შეიცავს ეთერზეთებს, ანტისეპტიკურია, ანტისოკოვანი, ანტივირუსული.

ბეგქონდარას ჩაი მდიდარია მინერალებითა და ვიტამინებით. არეგულირებს არტერიულ წნევას.

ბეგქონდარას ჩაი უნდა დალიოთ, თუ გაწუხებთ: გინგივიტი, ლარინგიტი, ასთმა, ყელის ინფექცია, ქრონიკული ბრონქიტი, ანგინა, ხველება, პირის ღრუს ანთება.

იხილეთ, როგორ უნდა მოამზადოთ ბეგქონდარას ჩაი:

FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS