დღეს ქერის ბურღულის ფაფა თითქოს მივიწყებულია, არადა მისი სასიკეთო თვისებები უძველესი დროიდანაა ცნობილი. მასში უხვადაა ორგანიზმისთვის აუცილებელი საკვები ნივთიერებები, ვიტამინები და მინერალები.
სპეციალისტები ირწმუნებიან, რომ თუ რეგულარულად მიირთმევთ ქერის ფაფას დიდხანს შეინარჩუნებთ ახალგაზრდობას და დაიბრუნებთ სასურველ წონას.
ქერის ფაფა ნოყიერი, მაგრამ დაბალკალორიული საკვებია, მდიდარია ცილებით და უჯრედისით, რომელიც აუცილებელია ნაწლავების ნორმალური პერესტალტიკისთვის.
მნიშვნელოვანია ქერის მარცვლების სწორად მოხარშვა. მომზადების წინ ქერის მარცვლები აუცილებლად ჩაალბეთ მთელი ღამით - ერთ
თუ ამ მეთოდით მოხარშულ ქერის ფაფას ხშირად ჩართავთ თქვენს რაციონში, მოკლე ხანში თქვენს სახის კანსა და გარეგნობას ვეღარ იცნობთ.
სოფიო ბულაური