24 დეკემბერი, 2016
ქერის ფაფა - აახალგაზრდავებს, აღადგენს მხედველობას,ხელს უწყობს გახდომას
ქერის ბურღულისგან მომზადებულ ფაფას სამართლიანად უწოდებენ სილამაზის ფაფას.

დღეს ქერის ბურღულის ფაფა თითქოს მივიწყებულია, არადა მისი სასიკეთო თვისებები უძველესი დროიდანაა ცნობილი. მასში უხვადაა ორგანიზმისთვის აუცილებელი საკვები ნივთიერებები, ვიტამინები და მინერალები.

სპეციალისტები ირწმუნებიან, რომ თუ რეგულარულად მიირთმევთ ქერის ფაფას დიდხანს შეინარჩუნებთ ახალგაზრდობას და დაიბრუნებთ სასურველ წონას.

ქერის ფაფა ნოყიერი, მაგრამ დაბალკალორიული საკვებია, მდიდარია ცილებით და უჯრედისით, რომელიც აუცილებელია ნაწლავების ნორმალური პერესტალტიკისთვის.

მნიშვნელოვანია ქერის მარცვლების სწორად მოხარშვა. მომზადების წინ ქერის მარცვლები აუცილებლად ჩაალბეთ მთელი ღამით - ერთ
ჭიქა ბურღულს დაასხით ერთი ლიტრი წყალი. დილით წყალი გადაუწურეთ, დამბალ ქერს წყალი გადაავლეთ და დაასხით 40 გრადუსამდე გაცხელებული ორი ლიტრი რძე. მიიყვანეთ ადუღებამდე ისე, რომ საფარებელი არ დააფაროთ, შემდეგ ცეცხლიდან გადაიტანეთ ორთქლზე და ხარშეთ 3 საათის განმავლობაში.

თუ ამ მეთოდით მოხარშულ ქერის ფაფას ხშირად ჩართავთ თქვენს რაციონში, მოკლე ხანში თქვენს სახის კანსა და გარეგნობას ვეღარ იცნობთ.

სოფიო ბულაური
FaceBook Twitter Google ელფოსტაბეჭდვა
კომენტარი / 0 /
კომენტარი ჯერ არ გაკეთებულა.
TOPS