ამისთვის სულ ორი ინგრედიენტი დაგჭირდებათ - ლეღვი და ზეითუნის ზეთი.
სპეციალისტები ირწმუნებიან, რომ ლეღვი ეფექტური საშუალებაა სხვადასხვა დაავადების სამკურნალოდ, მათ შორის გაუვალობის, ასთმის, მაღალი ქოლესტერინის, ანემიის, ბრონქიტის, ჰემოროის, კუჭთან დაკავშირებული პრობლემებისა და უნაყოფობისაც კი.
ლეღვში უხვადაა კალციუმი. ამდენად, ის საუკეთესო ალტერნატივაა მათთვის, ვისაც რძის პროდუქტებზე
გარდა ამისა, ლეღვი მდიდარია კალიუმით, ომეგა 3-ითა და ომეგა 6-ით, რომლებიც არეგულირებენ არტერიულ წნევას და ამცირებენ კორონარულ გულის შეტევების რისკს.
ინგრედიენტები:
40 ცალი უმაღლესი ხარისხის ლეღვის ჩირი.
ზეითუნის ზეთი.
მომზადების წესი:
ლეღვის ჩირი ჩააწყვეთ ქილაში და დაასხით იმდენი ზეითუნის ზეთი, რომ დაიფაროს. გააჩერეთ 40 დღის განმავლობაში - ამ პერიოდში ლეღვი მაქსიმალურად შეიწოვს ზეითუნის ზეთს.
გამოყენების წესი:
მიირთვით თითო ლეღვის ჩირი ყოველი ჭამის წინ, ძალიან მოკლე ხანში მდგომარეობა საგრძნობლად გაგიუმჯობესდებათ.
სოფიო ბულაური
წყარო