"ხაჭო 700 გრ
კარაქი 100 გრ
შოკოლადი 200 გრ
შაქრის პუდრა 150 გრ
ნაღები 500 გრ
გავადნოთ შოკოლადი 100 გრამ ნაღებში,
დავაბლენდეროთ ხაჭო,
ავთქვიფოთ 400 გრ ნაღები,
ხაჭო გავყოთ ორ ნაწილად, სხვადასხვა ჯამში.
ერთ ნაწილში დავამატოთ ათქვეფილო ნაღების 2/3, 50 გრ კარაქი, 100 გრ შაქრის პუდრა და ავთქვიფოთ.
მეორე ნაწილში დავამატეოთ
ნაღები 1/3, კარაქი 50 გრ, 50 გრ
მიღებული მასა გადავიტანოთ წინასწარ ჩაფენილ მარლიან საწურზე.
დავტოვოთ მაცივარში 12-24 საათის განმავლობაში"